Over ons

Bij Maestro Ink in Almere werken wij met meerdere tattoo/ piercing artiesten. Elke artiest heeft zo zijn eigen specialiteiten en voorkeursstijl. Dus voor zowel het zetten van een old school tattoo, realistische tattoos of een leuke piercing bent u bij ons op het goede adres. Wij gebruiken enkel de meest hoogwaardige inkt en specialistische apparatuur om u te voorzien van een tatoeage/ piercing van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij elke tatoeage/piercing gaan wij met precisie, zorg en aandacht te werk.

De tevredenheid van de klant staat voorop

In onze tattoo shop in Almere draait het maar om één ding: de klant tevreden maken en ervoor te zorgen dat ze met een nieuw stukje kunst de deur verlaten. Wij zijn daarom elke dag bezig om voor u de beste tattoos te leveren en ontwerpen op maat aan te leveren. U kunt het hele proces aan ons overlaten, van ontwerp tot realisatie, maar u kunt ook zelf input geven. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp die verwachtingen zal overtreffen.

Maak een afspraak

Wij werken alleen op afspraak, zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om het best mogelijke resultaat neer te zetten. Enkel het beste voor onze klanten. Het maken van een afspraak kan via 06 – 27 13 00 62 of via WhatsApp. Ook kunt u langskomen in onze tattoo winkel in Almere.